
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
100 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
2 tl tl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 tl tl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 | kananmunaa
kananmuna (kovaksi keitettynä) | |
0,5 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
0,5 | sipulia sipuli | |
chiliä
chili (tuore, vihreä) | ||
4 | burgersämpylää
burgersämpylä (briossi, paistopisteestä) | |
4 viipaletta viipale | cheddarjuustoa cheddarjuusto |
Pikasalaatti
coleslaw-salaattia
coleslaw-salaatti (Chef Select -Coleslaw-kit ) | ||
1 | omenaa
omena (hapokas, esim. Granny Smith) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAmanda Kotajan kultamitalitoast pikasalaatilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Poista lehtikaalin lehdistä kova keskiruoti ja revi lehdet pienemmiksi. Laita kulhoon suolan, etikan ja öljyn kanssa sekä hiero lehtiä yhteen, kunnes ne pehmenevät. Silppua keitetyt kananmunat ja sekoita lehtikaaliin sekä laita jääkaappiin maustumaan.
2. Valmista pikasalaatti: avaa coleslaw-kit ja kumoa kulhoon. Leikkaa omena ja kurkku tikuiksi ja sekoita coleslaw’n kanssa. Lisää halutessasi mukana tuleva kastike tai mausta pelkällä etikalla ja suolalla sekä säästä kastike myöhempää käyttöä varten.
3. Sekoita kermaviili, majoneesi ja curryjauhe pienessä kulhossa. Suikaloi sipuli ja chili ohuesti.
4. Voitele briossien pohjat ja kannet currymajoneesikastikkeella. Kasaa lehtikaalisalaattia pohjille ja asettele jokaiselle leivälle muutama suikale sipulia ja chiliä maun mukaan. Viimeisenä lisää viipalecheddarjuustoa. Aseta kannet paikoilleen.
5. Lämmitä voileipägrilli tai kaksi paistinpannua. Laita leipä kerrallaan grilliin ja paahda rapeaksi. Jos valmistat leivät paistinpannulla, käytä toista (rautaista) pannua leivän paahtamiseen päältä niin, että leipä litistyy kahden pannun väliin toastiksi. Käytä rautapannun ja leivän välissä leivinpaperia.