Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Yrttikanaa ja Hasselbackan juureksia

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

70 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Yrttikanaa ja Hasselbackan juureksia
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 70 min.

1. Valmista ensin kastike. Hienonna tai raasta omena ja yhdistä kaikki kastikkeen ainekset. Nosta kylmään.

2. Leikkaa kananpojan selkäpuoli keskeltä auki ja paina se uunipellin keskelle matalaksi. Kypsennä 180 asteessa 40 minuuttia.

3. Leikkaa pestyihin perunoihin ja tarvittaessa puolitettuihin palsternakkoihin tiheät viillot, viipaloi valkosipuli ja kääntele ainekset öljyn, suolan ja pippurin seoksessa.

4. Levitä juurekset kananpojan ympärille. Ripottele pintaan parmesaani. Paista vielä, kunnes juurekset ovat pehmeitä ja kana kypsä eli noin 30 minuuttia.