Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Wellingtonin mureke

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(19)
Kesto
Vaikeusaste
19 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 45 - 60 min.
  1. Yhdistä munat, kerma(viili) ja korppujauhot.
  2. Anna seoksen turvota hetki, lisää mausteet, kuullota keltasipuli ja valkosipuli paistinpannulla pehmeäksi ja yhdistä korppujauhoseokseen.
  3. Lisää jauheliha, sekoita ja tarkista maku.
  4. Kauli sulanut lehtitaikina 30 x 40 cm levyksi.
  5. Asettele jauhelihamassa lehtitaikinan päälle ja kääri taikinasta tiukka paketti.
  6. Voitele rulla kananmunalla ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes taikinan pinta on kauniin kullanruskea.
  7. Anna murekkeen vetäytyä hetki ja tarjoile esimerkiksi sienikastikkeen, mintulla maustettujen herneiden ja perunasoseen kera.