Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Vietnamilaiset banh mi -patongit

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

 

  1. ESIVALMISTA pikkelöidyt porkkanat hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Anna kuumentua niin, että sokeri sulaa. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Lisää liemen joukkoon porkkanat ja suola. Anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan. Siirrä kannelliseen lasipurkkiin ja kylmään kun liemi on jäähtynyt.
  2. LEIKKAA patonkiin leipäveitsellä syvä pituussuuntainen viilto, mutta älä halkaise kokonaan. Jos käytät esipaistettuja patonkeja paista ne ensin ja anna jäähtyä. Voit myös paahtaa halkaistut patongit uunissa noin 5 minuuttia.
  3. VOITELE sisus majoneesilla. Lämmitä nyhtökauraa mikrossa tai öljytyllä pannulla ja lisää patongin täytteeksi. Lisää väliin myös hienonnettua kevätsipulia, pikkelöityä porkkanaa, suikaloitua kurkkua, tuoretta korianteria ja viipaloitua chiliä.