Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Vegaaninen shepherd’s pie

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(14)
Kesto
Vaikeusaste
14 Tykkää
Vegaaninen shepherd’s pie
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 60 min.

1. Kuori ja paloittele bataatti. Siirrä palat leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta paloille öljyä. Paahda bataattipaloja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Soseuta bataatit sauvasekoittimella ja sekoita joukkoon kaurajuoma ja suola.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat. Viipaloi herkkusienet. 
3. Ruskista Next Level Hack paistinpannulla öljyssä. Siirrä syrjään odottamaan. Kuullota sipulia, valkosipulia, porkkanoita ja sieniä paistinpannulla muutaman minuutin ajan. Kaada Next Level Hack pannulle kasvisten joukkoon. Sekoita tomaattipyree ja jauhot aineksiin pannulle. Lisää ja sekoita joukkoon vesi ja mausteet. Keitä kastiketta kannella peitettynä noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
4. Kaada kastike uunivuokaan. Lusikoi ja levitä päälle bataattisose. Tiputtele pinnalle margariininokareita ja ripottele korppujauhot.
5. Gratinoi vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu hieman.