Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Uunilohi fetakuorrutuksella

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
(7)
Kesto
Vaikeusaste
7 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 35 min.

1. Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla. Ripot­tele pintaan hieman suolaa.

2. Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulin­kynnet, oliiviöljy, hunaja ja musta­pippuri. Lusikoi seos kalan päälle.

3. Asettele vuokaan myös mini­tomaatit, oliivit ja sitruunaviipaleet.

4. Kypsennä kalaa 200-­asteisessa uunissa 25-­30 minuuttia. Nypi kypsän kalan päälle basilikanlehtiä.

5. Tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan tai perunoiden kanssa.