Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Uunilohi fetakuorrutuksella

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
(10)
Kesto
Vaikeusaste
10 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 35 min.

1. Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla. Ripot­tele pintaan hieman suolaa.

2. Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulin­kynnet, oliiviöljy, hunaja ja musta­pippuri. Lusikoi seos kalan päälle.

3. Asettele vuokaan myös mini­tomaatit, oliivit ja sitruunaviipaleet.

4. Kypsennä kalaa 200-­asteisessa uunissa 25-­30 minuuttia. Nypi kypsän kalan päälle basilikanlehtiä.

5. Tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan tai perunoiden kanssa.