Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Turskakepakot pekonikääreessä

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

Gluteeniton, maidoton

  1. Kuivaa turskafileet talouspaperilla.
  2. Leikkaa kalapalat pituussuunnassa kahteen osaan (noin 13 x 3 cm). Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kiedo pekoniviipale jokaisen turskapalan ympärille. Pujota grillitikku kalaan pituussuunnassa siten, että pekoni kiinnittyy molemmista päistä vartaaseen.
  4. Grillaa tai paista kypsiksi hyvin öljytyllä parilalla. Kääntele varovasti pihtien avulla, ettei kala hajoa. Tarjoa lisänä quacamole-sour cream kastiketta ja kesäkurpitsarullia, joiden reseptin löydät reseptipankistamme.