Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Turska-lehtikaalikeitto

ALKURUOAT

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(4)
Kesto
Vaikeusaste
4 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 25 min.
Valmistusaika: 25 - 50 min.
  1. Kuori ja pilko perunat ja sipulit. Kuullota kasvikset kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi ja murenna joukkoon liemikuutiot. Keitä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia).
  2. Huuhtele lehtikaali ja poista kovat keskiruodit. Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi.
  3. Leikkaa turskafileet kuutioiksi.
  4. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta ja kiehauta keitto uudelleen. Lisää lehtikaali ja kalapalat. Anna hautua noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Lisää vettä tarvittaessa.
  5. Tarkista maku ja tarjoa hyvän leivän kera.