Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Tsatsiki-voileipääkääretorttu

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

1000 min.
(4)
Kesto
Vaikeusaste
4 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 1000 min.

1.     Rullaamista helpottaa, kun leikkaat paahtoleivistä reunat pois.

2.    Asettele paahtoleivät leivinpaperin päälle 3×4.

3.    Siivuta kurkusta neljä pitkää siivua juustohöylällä talteen.

4.    Raasta loppu kurkku raastimen pienellä terällä. Purista siitä ylimääräiset nesteet kunnolla pois.

5.     Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki täyteainekset kevätsipuliin/fetaan keskenään sekaisin.

6.    Levitä paahtoleipien päälle tuorepestoa, johon on sekoitettu oliiviöljyä.

7.     Levitä peston päälle tuorejuustotäyte.

8.    Hienonna oliiveja pienemmäksi. Pilko myös pähkinöitä pienemmiksi.

9.    Levitä tuorejuustotäytteen päälle oliivit, saksanpähkinät, minttu, basilika ja rucola.

10. Rullaa leivinpaperin avulla kääretortuksi lyhyeltä sivulta.

11.  Sekoita maustamaton tuorejuusto ja turkkilainen jogurtti keskenään sekaisin. Levitä tätä täytettä rullan ympärille kauttaaltaan (paitsi pohjaan).

12. Ripottele päälle ja sivuille loput saksanpähkinät. Koristele vielä leikkaamillasi kurkkusiivuilla sekä mansikoilla ja mintulla.

13. Nosta jääkaappiin tekeytymään 1-2 vuorokaudeksi.