Helppous yllättää
Toscanan tomaattikeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
6 tomaattia tomaatti
500 g g paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti
1 tl tl suolaa suola
1 rkl rkl sokeria sokeri
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
4 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 kourallista kourallinen basilikaa basilika
3 viipaletta viipale paahtoleipää paahtoleipä
4 dl dl kasvislientä kasvisliemi
(kasvisliemikuutiosta)

Viimeistelyyn

1 pkt pkt mozzarellaa mozzarella
(minimozzarellaa)
1 prk prk pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa)

Toscanan tomaattikeitto

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(15)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Nosta pilkkomasi ainekset kattilaan ja lisää joukkoon purkillinen paseerattua tomaattia.
  2. Mittaa joukkoon suola, sokeri, mustapippuri ja oliiviöljy.
  3. Hienonna tuoreet basilikanlehdet ja kuutioi leipäpalat haluamasi kokoisiksi paloiksi. Valmista kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää hienonnettu basilika, leipäkuutiot ja kasvisliemi kattilaan ja anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Annostele valmis keitto lautasille ja viimeistele annokset revityllä mozzarellalla ja tuorepestolla.