Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Tonnikalamunakas-ruisleipä

Välipalat

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tonnikalamunakas-ruisleipä
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 40 min.

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

2. Riko kanamunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, suola ja pippuri.

3. Ripottele valutettu tonnikala, puolitetut kirsikkatomaatit ja juustoraaste leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 30 cm). Kaada munakasmassa vuokaan kauttaaltaan ainesten päälle.

5. Kypsennä munakasta uunin keskitasossa 20—25 minuuttia, kunnes se on hyytynyt.

6. Leikkaa jäähtyneestä munakkaasta paloja. Voitele leivät ja asettele niille salaatinlehtiä ja munakasviipaleita.

 

Vinkki. Tonnikalamunakas toimii välipalana myös sellaisenaan.