Helppous yllättää
Tonnikalaleivät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Tonnikalatäyte

1 prk prk tonnikalaa tonnikala
1,5 vartta varsi selleriä selleri
1 dl dl majoneesia majoneesi
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus suolaa suola

Kananmunatäyte

1 ripausta ripaus suolaa suola
3 kpl kpl kananmunaa kananmuna
50 g g voita voi
2 rkl rkl majoneesia majoneesi
1 pkt pkt paahtoleipää paahtoleipä
1 nippua nippu ruohosipulia ruohosipuli

Tonnikalaleivät

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(22)

Valmistus

  1. Tee ensin kananmuna täyte. Keitä munia 5 minuuttia, anna jäähtyä hetken kylmässä vedessä ja kuori ne.
  2. Hienonna kananmunat haarukalla, lisää joukkoon voi ja majoneesi.
  3. Sekoita kananmunatäyte huolellisesti ja mausta hieman suolalla. Laita hetkeksi kylmään maustumaan.
  4. Silppua selleri hienoksi. Sekoita kaikki tonnikalatäytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
  5. Levitä yhdelle paahtoleivälle tonnikalatäytettä, laita toinen leipä täytteen päälle ja laita sille kananmunatäytettä ja vielä yksi paahtoleipä sen päälle.
  6. Leikkaa leivät kolmion muotoisiksi, dippaa ruohosipulia leipien reunoille ja nauti.