Helppous yllättää
Tomaattipasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
(á 400 g)
6 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 ruukkua ruukku basilikaa basilika
2 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 sipulia sipuli
2 pkt pkt pastaa pasta
(Chef Select papperdelle tuorepastaa)
2 pss pss mozzarellaa mozzarella
(Lovilio Mozzarellaa (á 125 g))

Tomaattipasta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(24)

Valmistus

  1. Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita tomaattimurskan joukkoon valkosipulit, oliiviöljy, basilikanlehdet, hunaja, suola ja pippuri.
  3. Anna maustua 15 minuuttia. Kastikkeen voi tehdä maustumaan jääkaappiin jopa edellisenä päivänä.
  4. Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan.
  5. Kuullota pienittyä sipulia oliiviöljyssä keskilämmöllä. Lisää tomaattikastike ja anna hautua hetki.
  6. Keitä pastaa 3 minuuttia. Sekoita kastike pastan joukkoon.
Valmista tomaattipasta yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen