Helppous yllättää
Tomaattinen broileri-kauravuoka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt broilerin koipia broilerin koipi
(à 3 kpl)
1 sipulia sipuli
3 - 5 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
500 g g paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti
1 appelsiinia appelsiini
(mehu puristettuna ja kuori raastettuna)
1 rkl rkl ruokosokeria ruokosokeri
2 tl tl rosmariinia rosmariini
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
80 g g oliiveja oliivi
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2,5 dl dl gluteenitonta kaurarouhetta gluteeniton kaurarouhe
1 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
5 dl dl vettä vesi

Tomaattinen broileri-kauravuoka

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(9)

Valmistus

Huom! Broilerin koipireisistä hautuu kaurarouhepedillä huomaamatta myös Broileri-kasvisvokki -reseptin lihat.

  1. Ota broilerit jääkaapista huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
  2. Viipaloi kuoritut ja halkaistut sipulit. Sekoita ne tomaattimurskan, pyreen, appelsiinin kuoren ja mehun, sokerin ja mausteiden kanssa. Nostele seos valutettujen oliivien kanssa lihojen joukkoon.
  3. Levitä kaurarouhe öljytyn laakean uunivuoan pohjalle.
  4. Liuota liemikuutio kiehuvaan veteen ja kaada se vuokaan. Sekoita. Nostele lihat marinadeineen rouheen päälle.
  5. Kypsennä ensin 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin tunnin ajan.
  6. Tarjoa yksi koipireisi/ruokailija tomaattisen kaurarouheen ja salaatin kanssa. Nosta loput lihat jäähtymään. Irrota lihat luista ja pane peitetyssä astiassa jääkaappiin odottamaan vokin valmistusta.