Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Tomaattinen broileri-kauravuoka

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

80 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 10 min.
Valmistusaika: 70 - 80 min.

Huom! Broilerin koipireisistä hautuu kaurarouhepedillä huomaamatta myös Broileri-kasvisvokki-reseptin lihat.

  1. Ota broilerit jääkaapista huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
  2. Viipaloi kuoritut ja halkaistut sipulit. Sekoita ne tomaattimurskan, pyreen, appelsiinin kuoren ja mehun, sokerin ja mausteiden kanssa. Nostele seos valutettujen oliivien kanssa lihojen joukkoon.
  3. Levitä kaurarouhe öljytyn laakean uunivuoan pohjalle.
  4. Liuota liemikuutio kiehuvaan veteen ja kaada se vuokaan. Sekoita. Nostele lihat marinadeineen rouheen päälle.
  5. Kypsennä ensin 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin tunnin ajan.
  6. Tarjoa yksi koipireisi/ruokailija tomaattisen kaurarouheen ja salaatin kanssa. Nosta loput lihat jäähtymään. Irrota lihat luista ja pane peitetyssä astiassa jääkaappiin odottamaan vokin valmistusta.