Helppous yllättää
Tomaatti-vuohenjuustomunakas

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kananmunaa kananmuna
vettä vesi
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
basilikaa basilika
(tuoretta basilikaa hienonnettuna)
4 - 6 perunaa peruna
(keitetty)
10 kpl kpl aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
1 rkl rkl voita voi
100 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
rucolaa rucola
(kourallinen)

Tomaatti-vuohenjuustomunakas

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(9)

Valmistus

Gluteeniton

  1. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon vesi, suola, mustapippuria sekä basilika.
  2. Viipaloi perunat ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä voi. Lisää perunaviipaleet ja ruskista hetki.
  4. Kaada munamassa pannulle ja vedä lastalla kypsyvää seosta varovasti keskelle päin siten, että raaka seos valuu tasaisesti reunoille. Laske lieden lämpöä hieman.
  5. Ripottele lähes hyytyneen munakkaan päälle aurinkokuivatut tomaatit, murennettu vuohenjuusto sekä rucola.
  6. Puolita munakas ja tarjoile salaatin kera.

Vinkit:Kokeile munakkaaseen vuohenjuuston tilalla vaikkapa sinihomejuustoa tai Eridanous kreikkalaista fetajuustoa.Älä paista munakasta liian kuumalla pannulla loppuun asti. Muuten munakkaan alapinta palaa ennen kuin pinta hyytyy.