Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Sydänfocaccia

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

85 min.
(9)
Kesto
Vaikeusaste
9 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 85 min.

1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen isossa kulhossa. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikinaa käsin tai yleiskoneella. Lisää alustuksen loppuvaiheessa öljy.

2. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia.

3. Kaada kohonnut taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Muotoile käsin painellen sydämen muotoiseksi tasaiseksi levyksi.

4. Anna leivän kohota leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia.

5. Voitele leivän pinta oliiviöljyllä. Koristele leipä painamalla taikinaan kirsikkatomaatteja, paprikaviipaleita, punasipuliviipaleita, oliiveja ja kapriksia.

6. Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia, kunnes se on saanut väriä pohjaansa ja pintaansa sekä vaikuttaa kypsältä.