Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Suklainen marenki-pashakakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

90 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 30 min.
Valmistusaika: 90 min.

1. Rouhi suklaa. Erottele valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit ja maissitärkkelys valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan samalla vatkaten. Kääntele suklaarouhe lopuksi sekaan.
2. Lusikoi marenkikekoja pellille vierekkäin, leivinpaperin päälle joko ympyräksi tai vaihteeksi suorakaiteen muotoon. Paista pohjaa 125-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
3. Siirrä jäähtynyt marenki tarjoiluvadille. Levitä pasha pohjan päälle juuri ennen tarjoilua.
4. Sulata pakastepussiin paloiteltu suklaa kuumassa vedessä. Leikkaa kulma pussista pois ja somista kakku. Koristele herkku vielä pääsiäismakeisin. Tarjoa halutessasi lisänä passiohedelmää kastikkeena.

VINKKI: Marenkikakku ei kestä säilyttämistä, joten viimeistele se vasta juuri ennen tarjoilua.