Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Suklaafondue

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

1. VALMISTELE ensin dipattavat tarjolle. Pese hedelmät ja kuori ne tarvittaessa. Lohko hedelmät suupaloiksi, leikkaa kakku kuutioiksi ja asettele kaikki vadille.

2. MITTAA kerma kattilaan. Paloittele mukaan suklaat. Kuumenna seosta vähitellen ja koko ajan sekoitellen, jotta suklaapalat liukenevat tasaisesti kermaan. Mausta fondueseos halutessasi alkoholilla.

3. KAADA sula suklaa fonduepataan tai muuhun lämmönkestävään astiaan ja nosta pöytään lämpökynttilän päälle.

4. JOKAINEN keihästää haluamansa suupalan fonduetikkuun tai pikkuhaarukkaan ja dippaa sen sitten sulaan suklaaseen. Herkut voi nautiskella sellaisenaan tai pyöräyttää vielä pähkinärouheessa tai strösseleissä.