Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Stingy Dogg

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

215 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 215 min.

Tee näin:

1. LEIKKAA sämpylä pituussuunnassa auki tai kahtia.

2. SIVELE halutessasi sämpylät voilla ja paahda ne kauniin kullanruskeiksi grillissä.

3. PURSOTA sämpylään hieman russian-kastiketta (alla resepti) tai hot saucea. Lisää sen jälkeen grillattu Koon Chiang -raakamakkara, kurkut ja mausteinen punakaali. Kääri hodari paperiin ja nauti kylmän juoman kera.

Pow wow -kurkku

1. SEKOITA ainekset keskenään ja anna maustua vähintään 3–4 h ennen tarjoilua.

Marinoitu punakaali

1. KIEHAUTApikkeliliemi, lisää joukkoon pilkottu punakaali ja anna kiehahtaa.

2. JÄÄHDYTÄ ja anna marinoitua liemessään muutaman päivän ajan ennen tarjoilua.

Russian-kastike

1. SEKOITA ainekset keskenään