Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Stilton-päärynätortut

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

1. LEIKKAA sulaneet taikinalevyt kahtia ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Tee paloihin viillot kuin tekisit joulutorttuja.

2. KUORI päärynät, halkaise ne pituussuunnassa ja poista siemenet. Leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi ja nosta muutama pala taikinaruutujen keskelle.

3. MURUSTELE päälle sinihomejuustoa. Taita taikina joulutortun muotoon, voitele ja paina päälle pekaanipähkinä. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia.

4. PIRSKOTTELE halutessasi päälle balsamikastiketta ja hunajaa. Tarjoa vastapaistettuina.