Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Soijarouhe-pastavuoka

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

60 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 60 min.
  1. Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Laita kuumalle pannulle nokare voita ja paista siinä soijarouhe ja kesäkurpitsakuutiot.
  2. Lisää joukkoon tuorepastakastike ja anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä 5-7 min välillä sekoittaen.
  3. Kuumenna pastan keitinvesi ja lisää siihen reilusti suolaa. Keitä pasta lähes kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Voitele uunivuoka. Valuta kypsynyt pasta ja kaada se yhdessä soijarouheen kanssa voideltuun vuokaan. Valmista munamaito rikkomalla kananmuna maidon kanssa samaan astiaan. Sekoita kananmunan rakenne rikki ja kaada munamaito pastavuuan päälle. Ripottele päälle vielä juustoraastetta.
  5. Kypsennä pastavuokaa 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Annostele valmis pastavuoka lautasille ja viimeistele tuoreella rucolalla.