« Takaisin
Sitruuna-kookoskerroskiisseli
JÄLKIRUOAT
Kesto
Vaikeusaste
1
Tykkää
Valmistusohjeet
Valmistusaika:
25 min.
Gluteeniton, Maidoton
- Mittaa kattilaan kookosmaito, vesi, muna, sokeri ja perunajauhot. Vatkaa ainekset sekaisin. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee ja pulpahtaa muutaman kerran.
- Mausta kiisseli vaniljasokerilla sekä suolaripauksella ja nosta jäähtymään.
- Sekoita kattilassa keskenään sitruunakiisselin kylmä vesi, sokeri, perunajauhot ja muna. Kuumenna seosta koko ajan huolellisesti sekoittaen, kunnes se sakenee, mutta älä päästä sitä kiehumaan.
- Lisää hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori sekä puristettu mehu ja vaniljasokeri. Sekoita hyvin. Jäähdytä.
- Lusikoi annoskulhojen pohjalle ensin kookoskiisseliä, sitten ohut kerros lakkahilloa ja päälle sitruunakiisseliä. Nosta jääkaappiin viilenemään.
- Koristele annokset halutessasi marengeilla ja koristerakeilla.