Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Silakkaburgeri

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.

Törkeän hyvä silakkapihvi-burgeri on edullinen ja taatusti maistuva kala­miehen eväs. Tee silakka nuoremmillekin tutuksi ja tarjoile burgerina!

  1. Kuori ja pilko punasipuli suikaleiksi ja leikkaa kurkut viipaleiksi. Huuhtele ja revi salaatinlehdet erilleen ja hienonna tilli.
  2. Paahda ruisleipäpalat rapeiksi leivänpaahtimessa ja asettele ”pohjapuolet” neljälle lautaselle. Aseta kananmunat pannulle paistumaan tilkassa öljyä ja lisää pintaan hiukan suolaa.
  3. Munien paistuessa levitä leiville majoneesia ja asettele päälle salaatinlehdet sekä haluttu määrä kurkkuviipaleita. Nosta myös paistetut kananmunat leiville.
  4. Lisää pannulle nokare voita ja silakkapihvit. Paista silakkapihvit rapeiksi molemmin puolin ja nosta ne leiville kananmunan päälle.
  5. Lisää pannulle punasipulit ja paista ne pikaisesti koko ajan käännellen. Jaa sipulipaistos lopuksi liemineen silakkapihvien päälle. Viimeistele annos lisäämällä hiukan tilliä sekä majoneesia ja asettele toinen paahdettu ruisleipä burgerin kanneksi. Sitten ei muuta kuin äkkiä nauttimaan!