Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Siika-ceviche

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.
Lisätietoja:

Varaa tekeytymiselle aikaa vähintään 2 tuntia.

  1. Leikkaa kalafileet pieniksi kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksi.
  2. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chilipuolikkaat. Leikkaa huuhdotut kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna korianteri.
  3. Levitä kalapalat laakealle vadille kerroksittain sipulin, chilin ja korianterin kanssa. Sekoita limettimehuun sokeri ja suola. Kaada mehu kalojen päälle. Kalojen tulee peittyä mehulla kokonaan.
  4. Nosta vati peitettynä jääkaappiin. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
  5. Tarjoa cevicheä keitettyjen perunoiden tai maissilastujen ja oluen kera.