Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 kpl kpl | suklaamakeisia
suklaamakeinen (Mister Choc minisuklaasuukkoja) | |
6 kpl kpl | keksejä
keksi (Digestive) | |
200 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | |
1 dl dl | maapähkinävoita
maapähkinävoi (sokeritonta) | |
2 dl dl | manteleita
manteli (paahdettuja ja suolattuja) | |
8 palaa pala | valkosuklaata valkosuklaa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRocky road
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita tumma suklaa mikron kestävään kulhoon ja sulata se notkeaksi mikrossa.
- Lisää sulaneen suklaan joukkoon maapähkinävoi ja murusta sekaan keksit.
- Rouhi mantelit pieneksi rouheeksi ja nosta sivuun odottamaan.
- Leikkaa minisuklaasuukot pieniksi paloiksi.
- Asettele vuokaan leivinpaperi ja kaada suklaa-keksi-massa kulhosta vuokaan leivinpaperin päälle. Tasoita massa.
- Ripottele massan päälle rouhitut mantelit ja minisuklaasuukkopalat ja painele niitä hieman syvemmälle massan sisään.
- Sulata mikron kestävässä kulhossa vielä valkosuklaa ja lisää juoksettunut valkosuklaa massan päälle raidoiksi.
- Nosta vuoka jääkaappiin jäähtymään noin tunniksi.
- Kun massa on jäähtynyt, leikkaa siitä sopivan kokoisia paloja ja asettele tarjoilukulhoon.