Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Raakamakkarakeitto

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 15 min.

1. Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Purista siskonmakkarat pannulle sopiviksi suupaloiksi. Paista makkaranpalat kypsiksi ja kumoa kattilaan.

 

2. Leikkaa kesäkurpitsa sopiviksi suupaloiksi. Suikaloi keräkaali. Hienonna kuoritut sipuli ja valkosipulinkynnet.

 

3. Poista lehtikaalista kovat lehtiruodot ja revi huuhdotut lehtikaalinlehdet pienemmiksi paloiksi.

 

4. Lisää kattilaan sipuli ja valkosipuli, kesäkurpitsa ja keräkaali. Kuullota käännellen noin 3 minuuttia.

5. Lisää vesi, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka ja oregano. Keitä muutama minuutti. Lisää lehtikaalinlehdet tai pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa. Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.