Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Punajuuriletut ja vegetäyte

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 40 min.

1. Mittaa kaikki lettujen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.

2. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.

3. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali ja sienet.

4. Paista sipulia, parsakaalia ja sieniä pannulla öljyssä, kunnes kasvikset pehmenevät hieman. Lisää (jäiset) herneet ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

5. Paista taikinasta lettuja öljyssä pannulla. Letut saavat olla hieman normaalia paksumpia, jolloin niitä on helpompi kääntää.

6. Täytä letut soijajogurtilla, kasvistäytteellä, siemenillä ja yrteillä.

 

Vinkki. Vegaaniset pinaattiletut onnistuvat samalla ohjeella. Lisää taikinaan punajuuren sijaan 150 g sulatettua pakastepinaattia.