Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Poronkäristys-leipäjuustopata

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

10 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Poronkäristys-leipäjuustopata
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 10 min.
Lisätietoja:

+ kypsennys 50 min.

1. Kuori ja paloittele punasipuli, porkkana ja palsternakka.

2. Ruskista pekoniviipaleet rapeaksi paistinpannulla ja siirrä valumaan talouspaperin päälle. Ruskista poronkäristys muutamassa erässä paistinpannulla ja siirrä pataan. Lisää pataan myös hienonnettu pekoni, paloitellut juurekset, lihaliemi ja mustapippuri. Anna hautua liedellä noin 45 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.

3. Lisää pataan kerma ja kuutioitu leipäjuusto. Kuumenna pata ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.