Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Poro-flammkuchen eli poro-liekkipiirakka

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

90 min.
(5)
Kesto
Vaikeusaste
5 Tykkää
Poro-flammkuchen eli poro-liekkipiirakka
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 90 min.

1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva veteen ja liuota sekoittaen. Sekoita nesteeseen suola. Lisää joukkoon vähitellen vehnäjauhoja ja alusta taikinasta kimmoisa. Lisää lopussa öljy.

2. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa puoli tuntia.

3. Jaa taikina 3–4 osaan. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Levitä levylle ranskankerma, poroviipaleet, punasipuli ja pilkotut sienet.

4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

5. Ripottele päälle tuoretta timjamia ja mustapippurirouhetta. Mausta tarvittaessa suolalla.