Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Porkkanakääretorttu

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

55 min.
(15)
Kesto
Vaikeusaste
15 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 55 min.

1.  Vatkaa kananmunat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään. Kuori ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Siivilöi jauhot vaahtoon, lisää myös porkkanaraaste. Sekoita tasaiseksi.

2. Kaada ja tasoita taikina leivinpaperille uunipellille. Paista torttulevyä 200-asteisen uunin keskitasossa 7—8 minuuttia.

3. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota paistoleivinpaperi. Anna jäähtyä.

4. Vatkaa voita hetki, jotta se pehmenee. Lisää tuorejuusto 
ja sokerit ja vatkaa tasaiseksi.

5. Levitä ²⁄₃ täytteestä kääretorttulevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

6. Kuorruta torttu lopulla täytteellä. Koristele porkkanasta veistetyillä nauhoilla ja rouhitulla saksanpähkinällä.

 

Vinkki. Voit halutessasi levittää kaiken täytteen tortun sisään ja koristella pinnan tomusokerilla.