Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pohjolan hodari

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

1. Kuumenna uuni 220 asteeseen ja levitä pekonit leivinpaperille.

2. Paahda uunin yläosassa 10 minuuttia tai kunnes pekonit ovat ruskistuneet. Nosta pihdeillä talouspaperilla peitetylle lautaselle rapeutumaan.

3. Kun pekonit ovat jäähtyneet, silppua keittiösaksilla rouheeksi.

4. Sekoita valkopippuri majoneesiin ja raasta joukkoon valkosipulin kynsi.

5. Paista nakit grillissä, uunissa tai pannulla. Lämmitä hapankaali pienessä kasarissa. 6. Lämmitä hotdog-sämpylät grillissä, uunissa tai mikroaaltouunissa.

7. Laita jokaiseen hotdog-sämpylään 2 rkl hapankaalia, seuraavaksi puolukkahilloa, sitten nakki ja lopuksi valkosipulimajoneesi. Ripottele päälle tiristettyä pekonia ja sipulirouhetta.