Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pistaasikalaburger marinoidulla fenkolilla

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

120 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Pistaasikalaburger marinoidulla fenkolilla
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 120 min.

1.Marinoi ensin fenkoli: suikaloi fenkoli ohuenohueksi mahdoliinilla tai terävällä veitsellä, laita kulhoon. Mittaa päälle etikka, suola ja sokeri ja sekoita. Lisää sitten kylmää vettä sen verran että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Laita jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi.

 

2.Kuori pistaasit ja jauha ne tehosekoittimessa karkeaksi muruksi. Sekoita sitruunankuori ja persilja pistaasimuruun.

 

3.Laita uunivuokaan pala leivinpaperia ja pirskottele sille oliiviöljyä, asettele kalafileet vuokaan ja mausta niiden pinta suolalla. Sivele jokaisen fileen pinta ohuesti majoneesilla ja lusikoi pistaasimurut fileiden päälle. Paista fileitä 200-asteisessa uunissa ylälämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes kuorrute on rapeutunut ja kala kypsää.

 

4.Sekoita hienonnettu tilli loppuun majoneesista, valuta fenkoli siivilässä marinadiliemestään. Paahda burgersämpylät.

 

5.Lusikoi pohjiin tillimajoneesia ja lisää seuraavaksi salaatinlehdet, sitten marinoitua fenkolia ja lopuksi pistaasilla kuorrutetut kalapihvit. Sivele viimeisenä kannen siäspuolelle hieman majoneesia ja paina burger kiinni. Tarjoa heti.