Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Piparikuorrutus eli pikeeri

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

10 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 10 min.
  1. VATKAA valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella noin parin minuutin ajan.
  2. SEKOITA joukkoon sitruunamehu ja loput tomusokerista. Jatka vatkaamista hetken aikaa. Värjää pikeeri halutessasi elintarvikeväreillä.
  3. TARKISTA, että kuorrute on riittävän paksua kun pursotat, lisää tarvittaessa tomusokeria. Anna kuorrutteen kovettua kunnolla.

Vinkki! Käytä kuorrute mahdollisimman nopeasti, se kovettuu hetkessä. Jos et käytä koko kuorrutetta, teippaa tai kelmuta pursotinpussinpää tai jos säilytät kulhossa, laita kostea talouspaperi päälle.