Helppous yllättää
Pipari-juustokakut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g piparkakkutaikinaa piparkakkutaikina
(vaaleaa)
1 dl dl marmeladia marmeladi
(esim. Jouluaitta omena-kanelimarmeladia)

Täyte

150 g g tuorejuustoa tuorejuusto
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma
1 rkl rkl maissitärkkelystä maissitärkkelys
2 kananmunaa kananmuna
1 dl dl sokeria sokeri
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu

Taikinan kaulintaan

1 ripausta ripaus vehnäjauhoja vehnäjauho

Voiteluun

1 nokaretta nokare voita voi

Koristeluun

1 ripausta ripaus kanelia kaneli

Pipari-juustokakut

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(22)

Valmistus

  1. Voitele muffinipellin kolot voilla.
  2. Kaulitse sulanut piparitaikina noin 35 * 25 cm kokoiseksi levyksi.
  3. Ota levystä vesilasilla 6-7 cm halkaisijaltaan olevia pyörylöitä ja painele ne muffinipellin kolojen pohjalle ja reunoille.
  4. Nosta pelti noin puoleksi tunniksi kylmään jähmettymään.
  5. Jaa marmeladi taikinan päälle muffinipellin koloihin.
  6. Sekoita kulhossa kaikki täytteen aineet tasaiseksi.
  7. Kaada täyte marmeladin päälle pellin koloihin.
  8. Paista 175 asteisessa uunissa 20-25 min.
  9. Koristele ripauksella jauhettua kanelia.
  10. Tarjoile pipari-juustokakut kylminä.