Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | piparkakkutaikinaa
piparkakkutaikina (vaaleaa) | |
1 dl dl | marmeladia
marmeladi (esim. Jouluaitta omena-kanelimarmeladia) |
Täyte
150 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Taikinan kaulintaan
1 ripausta ripaus | vehnäjauhoja vehnäjauho |
Voiteluun
1 nokaretta nokare | voita voi |
Koristeluun
1 ripausta ripaus | kanelia kaneli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPipari-juustokakut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Voitele muffinipellin kolot voilla.
- Kaulitse sulanut piparitaikina noin 35 * 25 cm kokoiseksi levyksi.
- Ota levystä vesilasilla 6-7 cm halkaisijaltaan olevia pyörylöitä ja painele ne muffinipellin kolojen pohjalle ja reunoille.
- Nosta pelti noin puoleksi tunniksi kylmään jähmettymään.
- Jaa marmeladi taikinan päälle muffinipellin koloihin.
- Sekoita kulhossa kaikki täytteen aineet tasaiseksi.
- Kaada täyte marmeladin päälle pellin koloihin.
- Paista 175 asteisessa uunissa 20-25 min.
- Koristele ripauksella jauhettua kanelia.
- Tarjoile pipari-juustokakut kylminä.