Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pinaatti-parsapiiras

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(10)
Kesto
Vaikeusaste
10 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 40 min.
Lisätietoja:

+ 35 min (paisto)

1. Mittaa kulhoon kaikki pohjan kuivat aineet. Nypi ne rasvan kanssa raemaiseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
2. Voitele piirasvuoka (noin 20 x 30 cm). Painele taikina jauhoisin käsin ohueksi kerrokseksi vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta kylmään. Voit tehdä pohjan odottamaan jääkaappiin vaikka edellisenä päivänä.
3. Kuori ja hienonna sipulit. Hauduta sipulisilppu öljyssä miedolla lämmöllä kuultavaksi.
4. Huuhtele ja kuori parsat. Poista kuiva tyviosa. Hienonna pinaatinlehdet.
5. Riko kulhoon kananmunat. Sekoita mukaan kerma, juustoraaste, mausteet ja pinaattisilppu.
6. Levitä pohjan päälle sipulisilppu, sitten muna-pinaattiseos ja asettele lopuksi parsat. Paista piirasta 200 asteessa noin 35 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut pintaansa kauniin värin