Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pikaversio kaalilaatikosta: kaali-lihapullapelti

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(5)
Kesto
Vaikeusaste
5 Tykkää
Pikaversio kaalilaatikosta: kaali-lihapullapelti
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.
Lisätietoja:

+ kypsennys 30 min

1. Paloittele kaali ja siirrä leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita siirappi ja voisula ja valele seosta kaalien pintaan. Ripota kaaleille myös suola ja pippuri.

2. Kypsennä kaalia 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

3. Sekoita kaalin kypsyessä kulhossa korppujauhot, vesi, sulatetut puolukat ja mausteet. Anna turvota pari minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha ja muna.

4. Muotoile massasta lihapullia esimerkiksi leikkuulaudan päällä.

5. Ota pelti uunista ja asettele lihapullat pellille kaalipalojen joukkoon. Jatka kypsennystä vielä noin 15 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä.

6. Tarjoa kaali-lihapullapelti puolukoiden kera.