Helppous yllättää
Pikalasagne pannulla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,5 sipulia sipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
100 g g jauhelihaa jauheliha
(tai kasvisversioon Next Level vegejauhista)
200 g g tomaattimurskaa tomaattimurska
1 dl dl vettä vesi
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 tl tl oreganoa oregano
3 kpl kpl lasagnelevyjä lasagnelevy
3 rkl rkl ranskankermaa ranskankerma
50 g g juustoraastetta juustoraaste
(mozzarella)

Pikalasagne pannulla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(28)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) pannulla öljyssä. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Sekoita tomaattimurska, vesi ja mausteet lihaan.
  2. Katkaise lasagnelevyt 2-3 osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä pannu kannella ja keitä lasagnelevyt kypsiksi kastikkeessa, noin 10 minuuttia.
  3. Lusikoi ranskankermaa nokareiksi ja ripota juusto pannulasagnen päälle. Laita pannulasagne ruskistumaan 225-asteisen uunin ylätasolle noin 5 minuutiksi.
  4. Viimeistele annos halutessasi kirsikkatomaateilla ja basilikan lehdillä.

Vinkki! Pannulasagnen pintaa ei tarvitse gratinoida uunissa: voit antaa juuston sulaa pinnalle myös liedellä kannella peitettynä. Kasvisversiossa korvaa jauheliha Next Level vegejauhiksella.