Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pikalasagne pannulla

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(10)
Kesto
Vaikeusaste
10 Tykkää
Pikalasagne pannulla
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 25 min.

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) pannulla öljyssä. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Sekoita tomaattimurska, vesi ja mausteet lihaan.

2. Katkaise lasagnelevyt 2–3 osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä pannu kannella ja keitä lasagnelevyt kypsiksi kastikkeessa, noin 10 minuuttia.

3. Lusikoi ranskankermaa nokareiksi ja ripota juusto pannulasagnen päälle. Laita pannulasagne ruskistumaan 225-asteisen uunin ylätasolle noin 5 minuutiksi.

4. Viimeistele annos halutessasi kirsikkatomaateilla ja basilikan lehdillä.

 

Vinkki! Pannulasagnen pintaa ei tarvitse gratinoida uunissa: voit antaa juuston sulaa pinnalle myös liedellä kannella peitettynä. Kasvisversiossa korvaa jauheliha Next Level vegejauhiksella.