Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 prk prk | mätiä
mäti (esim. Deluxe kylmäsavustettua kirjolohenmätiä) | |
100 g g | saaristolaisleipää
saaristolaisleipä (murustettuna) | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
2 - 3 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPienet mätimaljat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa sulatukseen vähintään 3 tuntia.
- Ota mäti sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana tai vähintään 3 tunniksi.
- Valuta mäti tarvittaessa tiheässä siivilässä.
- Rakenna aineksista kerrosherkku pieniin laseihin.
- Levitä pohjalle kerros leipämuruja, sitten ranskankermaa ja lopuksi mätiä.
- Koristele annokset ruohosipulilla. Pidä viileässä tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki: Murustelu onnistuu näppärimmin, kun leikkaat leivän kuutioiksi ja hienonnat ne monitoimikoneen leikkuuterällä.