Helppous yllättää
Pastapäät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 kpl kpl lasagnelevyjä lasagnelevy
300 g g jauhelihaa jauheliha
1 tlk tlk tomaattikastiketta tomaattikastike
(Combino Arrabbiata -tomaattikastiketta)
200 g g ranskankermaa ranskankerma
100 g g juustoraastetta juustoraaste
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy
1 nippua nippu basilikaa basilika
1 prk prk oliiveja oliivi
1 rs rs kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti

Pastapäät

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(11)

Valmistus

  1. Voitele muffinipellin kolot öljyllä.
  2. Napsauta lasagnelevyt puoliksi ja keitä levyt pehmeiksi 3 minuutin ajan kiehuvassa vedessä.
  3. Valuta levyjä hetki leivinpaperin päällä ja paina sitten levyt muffinipellin koloihin.
  4. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada tomaattikastike pannulle ja kuumenna bolognesekastike vielä kertaalleen.
  5. Sekoita pienessä kulhossa ranskankerma ja juustoraaste.
  6. Lusikoi lasagnelevyille ensin bolognesekastiketta ja sitten ranskankerma-juustoseosta
  7. Kypsennä minilasagnet 175 asteessa 35-40 min ajan.

Vinkki: Koristele valmiit lasagnet halutessasi kirsikkatomaateilla, oliiveilla ja basilikanlehdillä