Helppous yllättää
Parmesaani-perunapihvit ja sieni-papukastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Parmesaani-perunapihvit

3 dl dl perunamuusia perunamuusi
(esim. toiselta aterialta ylijäänyttä muusia)
1 kananmunaa kananmuna
2 rkl rkl vehnäjauhoja vehnäjauho
50 g g parmesaania parmesaani
(raastettuna)
1 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli

Sieni-papukastike

200 g g herkkusieniä herkkusieni
1 punasipulia punasipuli
1 omenaa omena
100 g g babypinaattia babypinaatti
100 g g papuja papu
(esim. valkopapuja)
1 rkl rkl vehnäjauhoja vehnäjauho
2 dl dl ruokakermaa ruokakerma
1 dl dl vettä vesi
1 tl tl sinappia sinappi
1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Parmesaani-perunapihvit ja sieni-papukastike

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(5)

Valmistus

1. Hienonna sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi omena. Paista sipulia, sieniä ja omenaa pannulla pari minuuttia. Lisää pinaatti ja jatka paistamista sekoitellen, kunnes pinaatti kutistuu. Lisää valutetut pavut.

2. Ripottele pannulle aineksiin vehnäjauho ja sekoittele. Kaada kerma ja vesi pannulle ja keitä pari minuuttia. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita kaikki pihvien ainekset.

4. Muotoile massasta pyöreitä pihvejä. Paista pannulla öljyssä molemmin puolin. Varmista, että liesi ei ole liian kovalla teholla, sillä pihvit ruskistuvat helposti liikaa.

5. Tarjoa pihvit kastikkeen kanssa.