Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Paprika-feta-shakshuka

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.

Gluteeniton.

  1. Viipaloi makkarat. Kuori ja silppua sipulit. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Kuumenna öljy valurautapaistinpannulla ja ruskista makkarat. Lisää kasvikset ja kuullota pehmeiksi, noin 5 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon mausteet ja kääntele hetki. Lisää joukkoon tomaatit sekä siivilässä huuhdellut ja valutetut kikherneet. Anna porista miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Tarkista maku.
  3. Kuopaise kauhalla tai lusikalla neljä syvennystä, riko niihin munat ja murustele päälle feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet, mutta keltuaiset ovat vielä juoksevia. Silppua päälle reilusti tuoretta korianteria.
  4. Voit jakaa annokseen kahteen pienempään paistinpannuun ja jos et omista uuninkestävää pannua, voit siirtää kastikkeen pannusta laakeaan uunivuokaan ja lisätä sitten munat ja juuston.

Vinkki: Brunssipöytien suosikki, shakshuka, on löytänyt meille tiensä Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä. Yhdessä pannussa kypsyvät kaikki: munat, makkarat, tomaatit ja palkokasvit. Ja aina voit säätää aineksia ja mausteita vapaasti oman makusi mukaisesti.