Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
pohja
70 g g | voita voi | |
150 g g | keksejä
keksi (Sondey Biscotti täysjyväkeksejä) |
Täyte 1
3 kpl kpl | liivatelehteä liivatelehti | |
200 g g | pähkinä-nougatlevitettä pähkinä-nougatlevite | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma |
Täyte 2
2 rkl rkl | vettä
vesi (tai Deluxe suklaista glögijuomaa) | |
250 g g | mascarponea mascarpone | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 tl tl | appelsiinin kuorta appelsiinin kuori | |
2 rkl rkl | appelsiinimehua appelsiinimehu | |
3 kpl kpl | liivatelehteä liivatelehti | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma |
Koristeluun
1 kourallista kourallinen | marjoja
marjat (lisäksi Favorina joulusuklaamakeisia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJouluinen juustokakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Levitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle, sulje panta ja repäise ylimääräiset paperit reunoilta pois.
- Murskaa keksit muruiksi. Sekoita mukaan sulatettu voi ja painele seos vuoan pohjalle.
- Upota täytteiden liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Lusikoi pähkinälevite purkista kulhoon. Vaahdota kerma.
- Kuumenna glögi kiehuvaksi ja liota siihen 3 puristettua liivatetta.
- Sekoita pähkinälevitteeseen ensin liivateseos sähkövatkaimella vatkaten ja kääntele sitten mukaan kermavaahto. Levitä seos murupohjalle.
- Sekoita mascarponeen sokerit, kuoriraaste ja kiehuvaan mehuun liotetut liivatteet. Nostele mukaan vatkattu kerma. Kaada seos suklaatäytteen päälle. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
- Irrota kakku tarjoiluvadille ja koristele joulumakeisin sekä marjoin.
- Kakku säilyy hyvin jääkaapissa.