Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pähkinäinen juustokakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(5)
Kesto
Vaikeusaste
5 Tykkää
Pähkinäinen juustokakku
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 25 min.
Lisätietoja:

annetaan hyytyä 1 vrk

  1. Levitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle, sulje panta ja repäise ylimääräiset paperit reunoilta pois.
  2. Murskaa keksit muruiksi. Sekoita mukaan sulatettu voi ja painele seos vuoan pohjalle.
  3. Upota täytteiden liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  4. Lusikoi pähkinälevite purkista kulhoon. Vaahdota kerma.
  5. Kuumenna glögi kiehuvaksi ja liota siihen 3 puristettua liivatetta.
  6. Sekoita pähkinälevitteeseen ensin liivateseos sähkövatkaimella vatkaten ja kääntele sitten mukaan kermavaahto. Levitä seos murupohjalle.
  7. Sekoita mascarponeen sokerit, kuoriraaste ja kiehuvaan mehuun liotetut liivatteet. Nostele mukaan vatkattu kerma. Kaada seos suklaatäytteen päälle. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
  8. Irrota kakku tarjoiluvadille ja koristele joulumakeisin sekä marjoin.
  9. Kakku säilyy hyvin jääkaapissa.