Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Pähkinäinen juustokakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

480 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 25 min.
Valmistusaika: 480 min.

1. LEVITÄ leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle, sulje panta ja repäise ylimääräiset paperit reunoilta pois.

2. MURSKAA keksit muruiksi. Sekoita mukaan sulatettu voi ja painele seos vuoan pohjalle.

3. UPOTA täytteiden liivatteet likoamaan kylmään veteen.

4. LUSIKOI pähkinälevite purkista kulhoon. Vaahdota kerma.

5. KUUMENNA glögi kiehuvaksi ja liuota siihen 3 puristettua liivatetta.

6. SEKOITA pähkinälevitteeseen ensin liivateseos sähkövatkaimella vatkaten ja kääntele mukaan kermavaahto. Levitä seos murupohjalle.

7. SEKOITA mascarponeen sokerit, kuoriraaste ja kiehuvaan mehuun liuotetut liivatteet. Nostele mukaan vatkattu kerma. Kaada seos suklaatäytteen päälle. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.

8. IRROTA kakku tarjoiluvadille ja koristele joulumakeisin. Kakku säilyy hyvin jääkaapissa.