Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | broilerisuikaleita
broilerisuikale (esim. Kanamestari broilerin maustamattomia fileesuikaleita) | |
100 g g | chorizoa chorizo | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | kurkumaa kurkuma | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1,5 dl dl | riisiä
riisi (pitkäjyväinen) | |
4 dl dl | vettä vesi | |
1 kpl kpl | paprikaa paprika | |
100 - 300 g g | katkarapuja
katkarapu (maun mukaan) | |
1 - 2 dl dl | pakasteherneitä
pakasteherneet (maun mukaan) | |
1 kuutiota kuutio | lihalientä
lihaliemi (tai kanaliemi) |
Koristeluun
1 | sitruunaa sitruuna | |
yrttejä
yrtit (esim. lehtipersiljaa, sitruunamelissaa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaella
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paista broilerinsuikaleet öljytyllä pannulla kullanruskeiksi.
- Leikkaa chorizot kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
- Lisää pannulle chorizot ja sipulit, kuullota minuutin ajan.
- Lisää riisi ja mausteet, kuullota vielä hetki niin, että riisi on läpikuultavaa. Lisää vesi ja liemikuutio. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia kunnes riisi melkein kypsää.
- Halkaise paprika, ota siemenet pois ja huuhtele. Leikkaa kuutioiksi. Lisää paprikat ja broilerit riisin joukkoon. Lisää tarvittaessa vettä, jos riisi tuntuu kuivalta. Hauduta vielä 5 minuuttia.
- Lisää lopuksi sulatetut ravut ja herneet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.
- Koristele ruoka sitruuna lohkoilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.