Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Omenapannari

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 15 min.
Valmistusaika: 30 - 45 min.
  1. Riko munat kulhoon. Vatkaa niiden sekaan maito ja voisula. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos vähitellen munamaidon joukkoon koko ajan vatkaten.  Anna taikinan tekeytyä hetki.
  2. Ota huuhdelluista (halutessasi kuorituista) omenoista keskusta pois omenaporalla. Leikkaa omenat renkaiksi.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipannulle. Levitä omenarenkaat taikinan pinnalle. Ripottele renkaiden päälle sokeria ja kanelia.
  4. Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele valmiin pannarin päälle halutessasi hieman sokeria ennen tarjoilua.