Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | kananmunaa kananmuna | |
8 dl dl | täysmaitoa täysmaito | |
70 g g | voita voi | |
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria
vaniljasokeri (tai vanilliinisokeria) | |
1,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
0,5 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
0,5 | suolaa suola |
Päälle
4 - 6 | omenaa omena | |
0,5 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | |
1 rkl rkl | kanelia kaneli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmenapannari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Riko munat kulhoon. Vatkaa niiden sekaan maito ja voisula. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos vähitellen munamaidon joukkoon koko ajan vatkaten. Anna taikinan tekeytyä hetki.
- Ota huuhdelluista (halutessasi kuorituista) omenoista keskusta pois omenaporalla. Leikkaa omenat renkaiksi.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipannulle. Levitä omenarenkaat taikinan pinnalle. Ripottele renkaiden päälle sokeria ja kanelia.
- Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele valmiin pannarin päälle halutessasi hieman sokeria ennen tarjoilua.