Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Nyhtöporosuupalat

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

30 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.
  1. Pese perunat hyvin ja leikkaa perunat noin ½ sentin paksuisiksi lanteiksi leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sivele perunoiden pinta öljyllä ja mausta perunat suolalla, pippurilla ja tuoreella, hienonnetulla timjamilla.
  3. Kypsennä perunoita 175 asteisessa uunissa noin 15-20 min.
  4. Nyhdä poro kahdella haarukalla pieneksi kulhoon.
  5. Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo.
  6. Jaa nyhtöporo kypsien perunalanttien päälle.
  7. Paista kuumassa uunissa grilivastuksilla noin 3 minuuttia.
  8. Viimeistele puolukoilla ja tuoreella timajmilla.

Vinkki! Laita jäiset pakastepuolukat lautaselle muutaman talouspaperiarkin päälle sulamaan. Näin sulaneista marjoista irtoava neste ei värjää porosuupaloja.