Helppous yllättää
Nopeat tacot katkaraputäytteellä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt tacoja taco
(Snack Day tacokuoria (150g))
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
1 prk prk aiolia aioli
(Vitakrone aiolia (200g))

Katkaraputäyte

1 pss pss katkarapuja katkarapu
(Ocean Sea isoja katkarapuja (270g))
200 g g maissia maissi
(pakaste)
2 nektariinia nektariini
8 retiisiä retiisi
1 chiliä chili
3 rkl rkl limemehua limemehu
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl korianteria korianteri
(hienonnettuna)
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy

Nopeat tacot katkaraputäytteellä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(16)

Valmistus

  1. Sulata katkaravut.
  2. Kiehauta ja jäähdytä maissit. Kuutioi nektariinit. Viipaloi retiisit. Hienonna chili. Purista limetin mehu. Hienonna korianteri. Sekoita katkaraputäytteet aineet keskenään.
  3. Täytä tacokuoret salaatinlehdillä, katkaraputäytteellä ja aiolilla.