Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | poroa
poro (Deluxe nyhtöporoa) | |
4 | perunaa
peruna (kiinteä lajike) | |
3 | porkkanaa porkkana | |
200 g g | lanttua lanttu | |
100 g g | selleriä
selleri (juuriselleriä) | |
1 | sipulia sipuli | |
1 palaa pala | purjoa
purjo (n. 10 cm pätkä) | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 l l | vettä vesi | |
2 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | |
0,5 tl tl | mustapippuria
mustapippuri (kokonaisia) | |
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisäksi
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1,5 rkl rkl | puolukkahilloa puolukkahillo | |
3 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
4 palaa pala | rieskaa rieska |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNopea nyhtöporokeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Resepti on munaton ilman puolukka-ranskankermaa.
- Kuori ja paloittele kasvikset. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia pari minuuttia.
- Lisää kattilaan vesi, murennetut liemikuutiot ja mausteet. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Paloittele nyhtöporo keittoon ja kuumenna. Tarkista maku.
- Sekoita puolukkahillo ranskankermaan.
- Lisää persiljasilppu lihakeiton pinnalle ja tarjoa lisänä rieskaa.
Vinkki: Voit korvata juurekset vastaavalla pakastesekoituksella tai tuoreilla, valmiiksi kuorituilla pilkotuilla keittovihanneksilla.