Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Nachopasta

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

120 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 120 min.
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja raasta porkkana, palsternakka ja juuriselleri.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha.Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha.
  3. Lisää valkosipuli, sipuli, raastetut juurekset, mausteet ja tomaattipyree ja jatka paistamista vielä pari minuuttia.
  4. Siirrä jauheliha-juuresseos kattilaan ja lisää joukkoon tomaattipyree ja -murska, vesi, sokeri ja pavut.
  5. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 1–2 tuntia.
  6. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  7. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  8. Valuta kypsästä pastasta vesi pois ja mausta valkosipulilla, öljyllä ja voilla.
  9. Annostele pastaa uuninkestäville lautasille, tai yhteen isoon vuokaan.
  10. Lisää pastan päälle nachoja, kastiketta ja lopuksi cheddarraastetta.
  11. Kuumenna pasta-annos uunin ylätasolla 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut.
  12. Viimeistele annos korianterilla ja tuoreella chilillä.
  13. Tarjoa lisukkeena esim. guacamolea, kermaviiliä tai kuutioituja tomaatteja.