Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
1. LIUOTA kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Vatkaa mukaan muna, sokeri ja mausteet sekä osa jauhoista. Alusta taikina lopuilla jauhoilla ja lisää loppuvaiheessa mukaan pehmeä tai sulatettu voi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.
2. MUOTOILE taikinasta jauhoisella alustalla tanko. Jaa se 20 palaan, pyöritä ne palloiksi ja nosta kohoamaan pellille. Painele pullat litteiksi soikioiksi, joiden päät saavat olla keskustaa paksummat.
3. LEVITÄ soikion keskelle teelusikallinen hilloa. Nosta kauimmaiset reunat vastakkain, puolikuuksi. Ummista suu pikkurillien kaarilla painaen. Anna pullien kohota.
4. VOITELE pullan pinta, mutta älä ”huulia”. Paista pullia 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
5. SULATA voi. Sipaise huulet voisulalla ja ripottele niille heti sokeri-kaneliseosta.
Valitse ostoslistalle lisättävät ainekset:
3 dl Pohjolan Meijeri täysmaitoa Pohjolan Meijeri täysmaitoa 30 g hiivaa hiivaa 1 kpl kananmunaa kananmuna 1,5 dl sokeria sokeria 1 tl Belbake vaniljasokeria Belbake vaniljasokeria 1 tl suolaa suolaa 8 dl vehnäjauhoja vehnäjauhoja 125 g Pohjolan Meijeri voita Pohjolan Meijeri voita